Labtic-dokumenttisarja

Millaista Labticissa opiskelu oikeasti on? Tähän kysymykseen pyrimme vastaamaan luomalla lyhytsarjallisen dokkareita, jotka kuvaavat opiskelijoidemme arkea mahdollisimman realistisella tavalla. Mikäli tämä ei vakuuta potentiaalista opiskelijaa Labticin hyödyistä, ei sitten mikään.  

Osa 1 - Tervetuloa toimistolle

Opintojen suunta hukassa? Kaipaatko uusia haasteita? Labtic on LAB-ammattikorkeakoulun uudenlainen oppimisympäristö, joka yhdistää opetuksen ja työelämän aivan uudenlaisella tavalla. Uusi dokumenttisarjamme pyrkii avaamaan uusille opiskelijoille millaista toimistolla oikeasti on opiskella - täysin todenmukaisesti ja mitään sensuroimatta.

Osa 2 - Itseopiskelu

Nyt tiedät, että Labtic yhdistää opiskelun ja työelämän - mutta mitä toimistolla sitten voi konkreettisesti opiskella? Miten se toimii? Jakso tarjoaa kattavan katsauksen Labticin kurssitarjontaan, ja... Okei, ehkä parempi vaan vilkaista verkkosivuille.

Osa 3 - Dialogirinki

Itseopiskelun hienous löytyy yksittäisistä oivalluksista ja jokaisen omasta tyylistä edetä aiheissaan. Mutta miten varmistua olevansa oikeilla raiteilla? Kolmannessa jaksossa tutustumme dialogirinkiin, Labticin käytäntöön jossa oppiminen tehdään porukalla - ja epäselvyydet ratkotaan kehittävin keinoin.

Osa 4 - Asiakasprojektit

Labticissa toteutamme aitoja asiakasprojekteja maksaville asiakkaille - omalla tavallaan opiskelu vaatii siis hieman tavanomaista ahkerampaa työotetaa. Tässä jaksossa tutustutaan asiakasprojektien aloitukseen ja ideaaliseen asiakkaaseemme.