Ilonpisara ry:n uudet verkkosivut

Ilonpisara on yksityinen, yhdistyspohjainen hoivakoti Hämeenlinnassa. Ilonpisara tarjoaa lyhytaikaista ja pitkäaikaista asumispalvelua ikäihmisille. Ilonpisara tarvitsi modernit ja käyttäjäystävälliset verkkosivut, jotka heijastaisivat yhdistyksen missiota ja mahdollistaisivat paremman vuorovaikutuksen henkilökunnan, asukkaiden ja läheisten välillä.


"Yhteistyö oli sujuvaa ja tehokasta" -Lundan (Ilonpisaran toiminnanjohtaja)

Labticin opiskelijat ottivat projektin vastaan avosylin ja lähtivät verkkosivusuunnitelman kanssa miettimään uusia sivuja. Jenni Lundan (Ilonpisaran toiminnanjohtaja) sanoi opiskelijoiden perehtyneen erityisen hyvin yhdistyksen alaan ja tarpeisiin. Toiveet uusista sivuista ymmärrettiin hyvin ja yhteistyö oli mutkatonta.

Lundan sanoi Ilonpisaran saaneen toimivat verkkosivut, joista he ovat saaneet positiivista palautetta jäseniltä ja heidän tutuiltansa. Sivuston tavoitteena oli käyttäjäystävällisyys ja tässä opiskelijat onnistuivat. Ennen uusien verkkosivujen luomista opiskelijat tekivät kartoituksen sopivalle alustalle. Tämän jälkeen he tekivät verkkosivu suunnitelman, jonka avulla uudet sivut luotiin. Lopuksi opiskelijat näyttivät, kuinka tuleva sivuston ylläpitäjä voi päivittää sivuja.


Tutustu Ilonpisaran verkkosivuihin

Kokonaisuudessaan yhteistyö oli molemmin puolin positiivista ja Lundan suositteleekin Labticia muille pienyrityksille ja yhteisöille.